Pata pata

Patapata

PataPata-saippuavilla

PataPata puhdistaa pinttyneenkin lian. PataPata-saippuavilla on erittäin monipuolinen apuväline kodin puhdistuksessa ja se tehoaa mainiosti pinttyneeseen ja hankalaan likaan sekä ruosteeseen. Vaahdotessaan se ei naarmuta puhdistettavaa pintaa. Kun vaahtoaminen lakkaa, vaihda uuteen PataPata- palaan.

PataPata-tuoteperheeseen kuuluu kaksi eri tuotetta. Valmiissa tyynyissä oleva perinteinen Vaahtoava Saippuavillatyyny on hieman hellävaraisempi ja se on suunniteltu nimenomaan keittiön tarpeisiin. Revittävä PataPata sopii monipuoliseen kodin ja eri välineiden puhdistukseen. Pakkauksesta on helppo repäistä tarkoitukseen sopiva pala. PataPata on ympäristöystävällinen tuote. Se sisältää biologisesti hajoavaa luonnonsaippuaa ja teräsvillaa, joka palaa ruostuessaan takaisin luontoon. PataPata on pakattu maatuvaan pahvipakkaukseen.

Saippuavillaa suositellaan kokeiltavaksi ensiksi pienelle alueelle, jos puhdistettavan pinnan kestävyydestä ei ole varmuutta. Suosittelemme myös lukemaan puhdistettavana olevan kohteen valmistajan kohteelle antamat puhdistussuositukset ennen PataPatan käyttöä.

 

Ainesosat:
Aqua, Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Sodium Xylene Sulphonate, Polyethylene Glycol 8000, Sodium Nitrite, Sodium Sulphate, Sodium Hydroxide, Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone