Erittäin Hieno Suomalainen shampoo logo

Erittäin Hieno Suomalainen

Ikoninen Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo

Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo on pysynyt osana suomalaista arkea ja hienoja hetkiä jo vuodesta 1974. Menestysshampoon reseptissä on aimo annos sisukkuutta, rehellisyyttä ja suomalaista arvomaailmaa. Shampoon suunnittelutyössä oli mukana monella saralla luovuutensa osoittanut Kirsti Paakkanen.

Pullon muodoksi valikoitui apteekkipullo, sillä apteekki edusti suomalaisten mielissä kaupoista luotettavinta. Sininen väri on tuttu lipustamme, kesätaivaasta, sinisilmistä ja epävirallisesta kansallisasustamme, Suomi-verkkareista. Pitkän tuotekehityksen tuloksena syntyi kermaisen täyteläinen koostumus, joka hienojen ominaisuuksiensa lisäksi symboloi kauan kaivattua vaurautta ja arjen luksusta. Pullon kylkeä kuvittavaan vaakunaan tallentui kappale suomalaista sielunmaisemaa, punainen tupa järven rannalla. Kokonaisuudesta tuli harmoninen ja taianomainen.

Kaikki Erittäin Hieno Suomalainen -tuoteperheen tuotteet valmistetaan parhaista, puhtaista raaka-aineista Heinävedellä. Niinpä koko tuotesarjalle onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo on vallannut paikkansa suomalaisten sydämistä, kylpyhuoneista ja saunan pesuhuoneista. Koostumuksissa on mukana upeita, Suomen luonnosta tuttuja raaka-aineita, kuten aitoa mustikkauutetta, koivunlehtiuutetta ja tervaa. Kokonaan kotimaiset tuotteet sopivat suomalaiselle hiustyypille. Pesun jälkeen hiukset ovat kuin sadevedellä pestyt.