Black Horse

Black Horse laukkasi miesten alusasumarkkinalle vuonna 1975 Parolasta tavoitteenaan olla kategorian musta hevonen. Mustasta hevosesta on kasvanut vuosien aikana Suomen suosituin miesten alusvaatebrändi.

Black Horse edustaa laatua ja asiantuntemusta suomalaisten miesten aluspukeutumisessa. Valikoimamme sisältää miesten ja poikien suosikit aina yöasuista boksereihin ja pitkistä kalsareista t-paitoihin. Tuotteissa tärkeintä on mukavuus, istuvuus ja vastuullisuus.

Black Horsen bokserit ja muut alusvaatteet löydät kaikista hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja päivittäistavaroiden myyntiin erikoistuneista verkkokaupoista.

Black Horse lumupuuvilla
Black Horse lumupuuvilla

Black Horse luomupuuvillaiset bokserit

Black Horsen mukavat bokserit on valmistettu joustavasta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Täydellisesti istuvat koko päivän mukavalta tuntuvat alushousut, joissa ei ole hiertäviä saumoja tai hankaavia pesulappuja.

Black Horse bokserit nyt saatavilla myös kevätväreissä

Black Horsen luomupuuvillaiset bokserit on nyt saatavilla kevään kiinnostavissa väreissä ja kuoseissa. Löydä omat värivaihtoehtosi lähimmästä päivittäistavarakaupasta. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen, mikäli asiasi koskee jälleenmyyjiemme kautta ostettuja tuotteita. Mikäli asiasi koskee Black Horsen verkkokauppaa tai Black Horsen verkkokaupasta ostamiasi tuotteita, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen verkkokauppa@blackhorse.fi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Black Horsen verkkokauppa on suljettu 7.9.2020 alkaen.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Mikäli palautteesi koskee virheellistä tuotetta, tarvitsemme valokuvat tuotteesta/virheestä ja tuotepakkauksesta sekä mahdollisimman tarkan kuvauksen tuotteesta; väri, koko, tuote/ean-koodi. Säilytä tuote, kunnes olemme olleet sinuun yhteydessä. Saatamme pyytää sinua toimittamaan sen vielä meille. Mikäli palautteesi tai kyselysi liittyy verkkokaupastamme ostamaasi tuotteeseen, tarvitsemme myös tilausnumeron.

Black Horse on osa Orklaa ja noudatamme Orklan tietosuojakäytäntöjä. Voit lukea niistä täältä.